Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man tar bort en Passagerare Panel baklucka på en 2006 Nissan Sentra

Vid första anblicken kan det verka som om en bils bakre dörrpaneler är lättare att ta bort än de främre dörrpaneler, eftersom de oftast har mindre utrustning. Detta är dock inte fallet. Även de bakre panelerna i allmänhet innehåller färre komponenter (såsom makt spegel kontroller) är de bakre panelerna ofta formas till en svår situation, vilket gör det svårt att fullt ut komma åt dem utan att öppna den bakre dörren på vid gavel. Detta gäller särskilt i en kompakt bil som 2006 Nissan Sentra. Saker du behöver
Tänger
platt skruvmejsel
Shop handduk
Dörr clip verktyg
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och i parkeringsbromsen för säkerheten. Öppna huven och ta loss batteriets minuskabel (-). Före hantering dörrpanelen elektriska delar (Sentra modeller utrustade med elektriska fönsterhissar endast)
2

Öppna den bakre luckan för att få full tillgång till panelen. Slå in spetsen på en platt skruvmejsel i en liten butik handduk. Nissan fabriken servicemanual rekommenderar detta för att förhindra skador på dörren efterbehandlare och paneler.
3

Bänd bort efterbehandlaren från dörren draghandtag med platt skruvmejsel. Ta bort de två Phillips skruvar bakom efterbehandlaren.
4

Bänd av strömbrytaren fönsterhissen bakifrån. Den främre delen har en liten krok i den. När det lossnar, dra upp den bakifrån, dra den bakåt för att frigöra kroken. Dra ledningsnätet under brytaren.
5

Bänd efterbehandlaren omger det inre dörrhandtaget. Ställ detta stycke åt sidan.
6

in verktyget dörren klippet bakom panelen. Tryck handtaget på verktyget tillbaka till pop ut dörren clips (sex clips montera panelen). Lyft luckan uppåt, dra sedan bort den från dörren.
P Om du inte har en dörr klipp verktyg, använda händerna för att försiktigt dra delar av panelen bort från dörren. (Detta kommer att frigöra klippen, men ökar chanserna att skada klippen.) Katalog
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62430.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.