Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Chevrolet Silverado Styrstag Installation

dragstången är ansluten till andra delar på styrlänkaget: reläet spö och Dragstång slut, som själv är ansluten till styrspindeln. Medan dragstängerna på äldre modeller är permanent del av reläet spö, är det möjligt att ta bort en dragstång individuellt på en nyare bil. Om du ansluter en dragstång på trucken, måste det redan höjas och stödjas på pallbockar med bort hjulet och gamla styrstaget och slut separerade. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
kråksparkar skiftnyckel
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Tillämpa en tung låsning tull tråden förening på gängorna på dragstång som kommer att ansluta till reläet stången. Placera markeringar med färg eller krita på den andra änden som matchar med plats på den gamla styrstaget att Dragstång änden var ansluten till.
2

Anslut dragstång till lastbilens reläet spö och drag åt det med en kråkor fot skiftnyckel.
3

Skruva parallellstaget slut på dragstång, med markeringarna för att dra stången till rätt plats. Tappen vid den yttre spetsen av Tie rod slutet måste peka nedåt.
4

Anslut Dragstång änden till lastbilens styrspindeln med bollen stud och ett slott mutter, dra åt muttern med en skiftnyckel.
5

Anslut hjulet på axeln flänsen med sina muttrarna. Dra inte åt muttrarna hela vägen ännu
6

Sänk bilen av domkraften står -. Som det borde ha tagits upp till för att ta bort den gamla dragstången med hjälp av domkraft. Dra åt hjulmuttrar lug efter trucken på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62668.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.