Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man tar bort en Window Switch i en 2001 Chrysler Town & Country

Fönstret switch i din 2001 Chrysler Town & Country ger dig möjlighet att styra elektriska fönster genom att rulla dem upp eller ner. Huvudströmbrytaren på förarsidan kan du även låsa fönstret operationen, vilket förhindrar att andra passagerare från att sänka eller höja sina fönster. Om ditt fönster switch går dåligt, måste du byta ut den för att återställa el-fönsterhissar. Eftersom Chrysler Town & Country delar dess komponenter med Dodge Grand Caravan, är processen densamma i båda skåpbilar. Saker du behöver
tång eller skiftnyckel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa den negativa batterikabeln från batteriet för att förhindra stötar. Vrid muttern på kabeln med en skiftnyckel eller tång. Lyft kabeln från batteriets pol.
2

in spetsen av en platt skruvmejsel under den bakre delen av fönstret switch. Dra upp försiktigt för att lossa den bakre halvan av brytaren. Ta tag i fönstret switch med handen och lyft den från dörrpanelen. Det är inte fäst med skruvar, bultar eller klämmor. Vänd fönstret omkopplaren upp och ner för att visa sambandet
3

. Du ser en grön kontakt med en bunt kablar på botten. Den kontakten har en liten röd switch. Skjut den vänstra delen av brytaren över till höger, med platt skruvmejsel. Detta låser upp anslutningen.
4

Dra anslutningen rakt ner för att lossa den från fönstret switch. Om du vill installera ett nytt fönster switch, helt enkelt fästa anslutningen till den nya växeln och sätter den nya växeln i dörrpanelen hålighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62533.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.