Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur att måla med en Badger 200-20 Airbrush

The Badger 200-20 är en innovativ airbrush vanligen används av anpassade lack specialister. Utformningen av Badger 200-20 innehåller tre O-ringar placerade på strategiska platser som främjar ett säkert grepp för enklare applicering. Det är allmänt används för tillämpning av vattenbaserade och lösningsmedelsbaserade färger och är lätt demonteras för rengöring. En av de viktigaste funktionerna i Badger 200-20 airbrush är tillägget av nylon brickor som aldrig förlorar sin form eller spricka efter överdriven exponering för thinner. Saker du behöver
vattenbaserad färg
Löstagbara Badger paint pot
Kompatibel vatten-baserad aktivator
lösningsmedelsbaserad färg
kompatibelt lösningsmedel-baserade härdare
Kompatibla lösningsmedelsbaserade tunnare
Bärbar hobby kompressor
Airline
Blankt papper
Rent vatten
Cellulosa thinner
Visa fler instruktioner
1

Aktivera en liten mängd vatten -baserad färg med en kompatibel aktivator. Alternativt, blanda lösningsmedelsbaserade material med en kompatibel härdare och tillsätt 10 procent av kompatibla tunnare för att upprätta en effektiv färg flöde. Lägg till färg till en löstagbar Badger färg potten och skruva fast på airbrush i en medurs med den gängade fastställande grytlappen.
2

Anslut Badger 200-20 airbrush till ett flygbolag som drivs av en bärbar hobby kompressor. Håll airbrush i din starkare hand med pipan vilar ner på köttiga högen på baksidan av din hand mellan tummen och pekfingret. Placera pekfingret ovanpå färgen Släpp avtryckaren och rikta den mot en bit tomt papper. Flytta handleden långsamt att dra en rak linje att etablera färgflöde. Om färgen på linjen är vag, tillsätt lite mer färg. Om airbrush splutters, tillsätt lite mer aktivator till vatten-baserade produkter eller thinner för att lösningsmedelsbaserade produkter.
3

Rita en serie raka linjer på papperet, flyttar armen närmare till papper för en djärvare linje och flytta armen längre bort för en bredare spridning av finfördelade färg som ger en moln-liknande effekt. Experimentera med en rad olika former inklusive cirklar, loopar och klotter tills du har etablerat en känsla för airbrush.
4

Spray olika färger och lager dem över varandra för att se vilka effekter som kan uppnås. Försök några grundläggande färgade ritningar på blankt papper, måla bakgrunder innan bygga bilden ovanpå dem att lägga dimension.
5

Rengör Badger 200-20 airbrush noggrant efter målning. Skölj vattenbaserade färger med rent vatten före sprutning igenom med cellulosa thinner. Lösningsmedelsbaserade färger kan kasseras och airbrush kan rengöras med cellulosa thinner genast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62853.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.