Hur man täcker en pickup

Skydda din pickup från skadliga väder och vind med en lastbil lock. Covers finns i olika styrkor av skydd bland annat för damm, fukt och UV-strålar. Väder element och djur kan skada din färg, enligt Empire Covers. Du kan täcka din pickup på några minuter och förlänga livslängden på din färg. Saker du behöver
Marker
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Välj en lastbil lock som passar på märke och modell av din bil. Välj ett lock som är en storlek större om du har extra breda speglar. Om du har lagt till en husbil till din bil behöver du välja ett motsvarande SUV lock för att täcka att passa ordentligt.
2

bort eller dra in din antenn. Om du inte kan ta bort eller dra in antennen, använder en markör för att markera antennen. Skär försiktigt ett litet hål med en sax för antennen att passa över.
3

Placera kåpan över hytten.
4

Dra av kåpan neråt båda sidor och framsidan av hytten. Se till att luckan är ännu på alla tre sidor.
5

Montera den elastiska fåll under den främre stötfångaren på lastbilen. Detta kommer att hålla locket på plats medan du passar på ryggen.
6

Dra insynsskyddet över flaket. Montera den elastiska fåll under den bakre stötfångaren.
7

Säkra locket med rep. Trä repet genom öglorna i botten av den lastbil täcka från sida till motsatta sidan för att säkerställa att locket inte avlägsnas genom vind eller regn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88485.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.