Vikten av Personal Navigation Devices

Före uppfinningen av det globala positioneringssystemet , var individer tvingas förlita sig på atlas böcker för att vägleda dem till sina destinationer . Även om de kan tyckas vara lyx , personliga navigationssystem är nästan nödvändigt för drift i dagens samhälle . Road Trip

ha en Tele Atlas och Map Share blir viktigt när man reser långa sträckor eller av staten . GPS navigationssystem som TomTom erbjudandet up - to-date kartor och turförslag som leder individen till sin destination utan allvarliga komplikationer .
Hands Free

En personlig navigationssystem är viktigt i stater som Kalifornien , där handsfree- lagen följs . I sådana lägen är det inte nog att ha Google Maps på mobiltelefonen eftersom man fortfarande har att hålla telefonen för att läsa instruktionerna . Ett GPS -system som verbalt ger turn -by - turn anvisningar som behövs för att följa handsfree- regeln .
Car Värdering

Individer hoppas att sälja sina bilar i framtiden bör investera i en personlig navigationssystem . Enligt Bankrate , lägger till en GPS-navigeringssystem till värdet av en bil. Individer som installerar GPS finna att deras fordon sälja för mer pengar eftersom folk tycker bekvämlighet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90262.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.