Lägga till navigering till X3

BMW X3 är en mindre storlek SUV, det är den "lilla kusin" till bolagets större X5. Den X3 finns med fabriksmonterad navigation. Om din X3 inte har förinstallerade BMW navigationssystem men du fortfarande vill lägga navigering till din bil har du två alternativ: använd en eftermarknad extern dash mount GPS eller en in-dash-system. Montera in-dash själv om du är tekniskt kunniga, eller har det installerat på en BMW servicecenter. Om du installerar det själv dock vara medveten om att du kan upphäva BMW garantin. Instruktioner
Above Dash Option
1

Skriv ner vilka funktioner du vill ha för din GPS-systemet. Till exempel, om du bor i en hand är fri stat och vill ringa samtal medan du kör, kan du få en GPS med Bluetooth mobiltelefon synkronisering funktioner. Välj en lämplig GPS-navigator för dina ändamål.
2

Tvätta den del av instrumentbrädan där GPS är monterad. Använd en liten gnidning alkohol och en trasa för att rengöra området av grus och smuts. Montera håller fästet till platsen
3

Anslut GPS-enheten i eluttaget -. Eller cigarettändare -. På X3
I -Dash
4

Välj Navigation alternativ du önskar för din enhet. Den X3 är utrustad för att ta navigering pekskärmar upp till 7 inches i bredd bör dina behov inbegripa de funktioner som pekskärm.
5

Köp navigationssystemet från källan i ditt val. Boka tid med en certifierad BMW servicecenter för att få GPS-system installerat. Underlåtenhet att ha en certifierad BMW mekaniker eller servicecenter göra installationen kan upphäva BMW garantin.
6

Ta X3 till centrum för installationen utnämningen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90280.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.