Rearview kameror som är kompatibla med GPS

Rearview kameror registrerar händelserna runt en bil. Den registrerade informationen är användbar i situationer som olyckor och hit-and-runs. Många kameror har möjlighet att spela in händelser i fronten av fordonet samt baktill på fordonet. Vissa system erbjuder även inspelning på insidan av fordon. Förutom att ge pre-event uppgifter, är en kvalitet som är förenligt med bilens GPS-system. Torr Rider

Dry Rider är en kombination GPS, bakre kamera, MP3 och röst navigationssystem. Inrymt i en vattentät väska med ett OmniPixel2 sensor, erbjuder kameran en 70-graders vinkel syn. Kamerans mått är 1,25 inches-by-1.25-inches.

Systemet har en förinstallerad karta över USA och Kanada, en inbyggd FM-sändare och en 4,3-tums pekskärm. Systemet är avsett att användas på motorcyklar men levereras med en Bluetooth bärbar bilsats. MP3-spelaren spelar via SD-kortplatsen.

Operativsystem GPS är Windows CE.NET 4.2. Tork Hjälm högtalare medföljer systemet. Torr Rider bär en sex-månaders garanti från inköpsdatum.
Backspegeln kamera

backspegeln kamera registrerar händelser i framför fordonet och bakom fordonet samtidigt eller genom automatisk växling. Kamerorna passar över vanliga spegeln. Förutom att vara en ljud-och videospelare, fördubblar kameran som en digital videokamera. Varje inspelning ger en 30-sekunders pre-event video. Kameran har förmågan att rotera 330 grader. Förutom att ge en tid och datum, är systemet lösenordsskyddad.

Backkamera system använder operativsystemet Linux och stödjer bilens GPS-navigationssystem. Systemet är bärbart och växlar mellan fordon lätt. Fjärrkontrollen, billaddare, bil DVR och CD är tillval.
Inbyggd GPS-system

Rydeen Backspegel med GPS-kit har GPS-system och backkamera inbyggd i spegeln. Hela backspegeln är 10 inches och GPS-navigering-skärmen är 3,5 inches. Spegeln Systemet erbjuder handsfree-samtal Bluetooth-teknik, en pekskärm och en inbyggd högtalare. Nummerpresentation och text till tal finns tillgängligt.

Systemet ger turn-by-turn vyer som brunnar som 2-D och 3-D-bilder. Systemet registrerar intressanta och har två ingångar addition video. Karta informationsuppdateringar via SD-kortplatsen. SD-kortplatsen fungerar också som en musik-och filmspelare och en bildvisare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90219.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.