Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Definition av Beslagta Vs Icke-Medgivande Tow

Beslagta och och icke-medgivande tågor skiljer sig i orsaken en fordonet bogseras. Varje bogsera option presenterar en lösning för brottsbekämpning som måste bort fordonen. Varje skapar också en börda för stadens anläggningar som måste lagra och ta det ekonomiska ansvaret för de fordon som är konfiskerade. Beslagta Tow

En beslagta bogsera är en form av bogsering aktivitet som många är bekanta med. Om du har ett handskfacket fullt av ignorerade parkeringsböter du kan komma tillbaka till den plats du en gång parkerade bilen och hitta det borta. Beslagta drev görs oftast för att hålla bilen som säkerhet för obetalda böter som är kopplade till parkering. En bil kan också få en omedelbar beslagta bogsera utan biljett utfärdas om den är parkerad i en no-parkering, brand eller sjukhus zon.
Icke Samtycke Tow

En icke-samtycke förekommer bogsera när föraren inte kan köra bilen iväg och brottsbekämpande tar i besittning. Till exempel, om du stoppas och citerat för DWI din bil kan bogseras mot din tillåtelse. Bilar som används i brott faller också under icke-samtycke drev. Om din bil är i en olycka och ses av en polis att vara osäkert att drivas, kommer den att bogseras mot ditt samtycke även om du är villig att köra bort.
betala räkningen

lagring avgifter och bogsering kostnader är desamma för båda typerna av drev. De stora svårigheter som städerna står inför med dragna fordon är att många går outtagna. Till exempel om du måste betala $ 1.000 i biljetter innan du får tillbaka din bil från en beslagta släptåg, kan det ta tid att göra det. Under tiden i staden kommer att fortsätta att debitera lagring och förseningsavgifter. Räkningen kan växa gör det en onåbar belopp.
Polisens agerande

Polisen sällan deltar i parkering överträdelse initierade impounds. De är oftare inblandade i icke-samtycke drev eftersom dessa bilar beslagtas efter att ha använts i grova brott. Städer som Houston uppger att de är överväldigade av vad de ska göra med bilar kvar eftersom ägare i endera situationen överge bilarna. Även sälja bilar genom auktioner verkar inte lindra problemet.
Tvist

Eftersom bogsera operatörer är privatägda finns kontrovers som inkräktar typ drev görs orimligt för vinst. En parkeringsbiljett baserad beslagta bogsera är vanligare än en polis-initierat icke-samtycke fiberkabel. Städer överväger minska inkräktar drev för alla utom de allvarligaste brottslingar och involverar polis i denna beslutsprocess, göra icke-samtycke drev normen. Den bogsera boot har blivit ett gångbart alternativ. Istället för bogsering är bilar startat och detta resulterar i en billigare lösning för båda städerna och konsumenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149974.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.