Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur betalar jag en biljett om jag fick det på en militärbas?

Militärpolis har tillstånd att utfärda trafik biljetter för brott som inträffar på en militärbas. Dessa biljetter kan vara knepigt, särskilt på civila, eftersom det inte alltid klart hur att betala böterna. Det finns två typer av utfärdade biljetter, en är att civilbefolkningen och den andra är att militär personal. En civil biljett är oftast inte hanteras av militära myndigheter trots att det har utfärdats av militärpolisen. När biljetten utfärdas, meddelar militären den lokala domstolen, som sedan kommer att skicka dig rätt meddelande. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av biljett du har fått. Längst ner till höger på biljetten, leta efter "DD 1805" eller "DD 1408." Den första typen av biljett, är DD 1805, en biljett som utfärdats på en militärbas men verkställas av tingsrätten i det län där biljetten utfärdades. En DD 1408 är en biljett utfärdas till dem som kör ett militärt fordon, eller en medlem av militären.
2

Bestäm om du har utfärdat en varning eller ett vite. Ofta DD 1805 biljetter är bara varningar, om "Varning" längst upp på biljetten kontrolleras, det är allt det är. Det finns ingen bot att betala.
3

Kontakta ditt första-i-kommandot och informera honom om biljetten om du är en medlem av militären. (Om ditt beroende får en biljett, måste du också kontakta din första-i-kommandot. En civil inte förväntas informera militären.) Om du har förlorat biljetten, kommer din första-i-kommandot vet hur man ser upp informationen. Han kommer att göra arrangemang för dig att betala biljetten eller inställa sig i domstolen,. Om det är en varning med inga böter bifogade, kommer han bara notera det i era register
4

Leta efter en USA Tingsrätten Brott Meddelandenummer i mail. Om du fick en biljett på en bas, kommer ett annat meddelande med kränkning, fina belopp och domstol adress komma med posten. Om inget meddelande tas emot inom fyra veckor, ring United States District Court som har jurisdiktion över det län där basen ligger och fråga om biljetten. Maila angiven mängd, samt ditt fullständiga namn och kränkning numret till den adress som anges i "Court Address" avsnittet eller tillhandahålls av domstolen ombud som hanterade samtalet. Ett kuvert tillhandahålls. Om du vägrar att betala, måste du inställa sig i domstolen den angivna dagen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149966.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.