Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur Editionsföreläggande Virginia trafik biljetter

En stämning är en typ av domstolsbeslut som berättar en person hon måste uppträda vid domstolen för ett fall . Förelägganden utfärdas av domstolen för någon typ av rättegång eller hörsel . I fråga om trafik biljetter , kan enskilda begära en stämning av tjänstemannen eller vittnena av den förmodade trafikförseelse före domstolsförhandlingen , så att de kan bevisa oskuld eller skuld . Instruktioner
1

Hyr en Virginia trafik eller fortkörning advokat . Varje individ som har en trafik biljett och planerar att bestrida biljetten och stämning av polis eller vittnen ska anlita en advokat . Även om de flesta trafik biljetter i hela delstaten Virginia är relativt små , ​​bör varje biljett som tyder vårdslös körning ha en advokat för att guida dig genom processen .
2

Begär en fortsättning för rättsfall . Fast det är inte alltid en nödvändighet för att skjuta upp ärendet , gör en fortsättning individen som fick biljetten för att få ärendet tillsammans med sin advokat , avgöra vilka individer som stämning , och arbeta ut detaljerna . Continuances begärs vid Virginia domstolen kontorist kontor och utfärdas från expediten .
3

Informera advokat om fallet och begära en stämning av personer som medverkar med rättegången . I fallet med trafik biljetter , är den vanligaste föreläggande till den tjänsteman som gav trafik biljett . Advokaten kommer att gå igenom Virginia rättssystemet för att få stämning skickats ut .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149908.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.