Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur Inspektera en CDL

En kommersiell körkort utfärdas av varje stat Department of Motor Vehicles , men regleras av US Department of Transportation . Innan anställa en ny kommersiell förare , är det viktigt att visa sin körning historia . En sökande kan undgå att nämna tidigare fortkörning biljetter eller olyckor sedan tidigare kränkningar kan leda till hans oförmåga att få anställning . Du kan se hans CDL körning historia själv genom att gå direkt till Department of Motor Vehicles i den stat där personen är licensierad . Instruktioner
1

Slutför en begäran om att få en CDL färdregistreringen med statens Department of Motor Vehicles . Endast vissa individer är tillåtna enligt lag att se en drivande post . Applikationen kräver att du anger det fullständiga namnet på den frågande , hans postadress , plus licensnummer , födelsedatum , namn och adress på den kommersiella föraren . Se till att välja den typ av post du begär och varför ( t.ex. sysselsättning ) .
2

in ytterligare material behövs . Till exempel kräver Oregon att ett företag som begär en CDL färdregistreringen lämna ett företag faktura , kort eller en kopia av det undertecknade avtalet som bevis på din verksamhet .
3

lämna in ansökan , ytterligare Material och betalar den tillämpliga avgiften . Avgifterna varierar beroende på stat . I Oregon , till exempel , är avgiften $ 2 per kopia ( som av 2010 ) .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149889.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.