Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man kontrollerar för fortkörning biljetter

Databaser tillhandahålls av staten och staden regeringar tillåter en användare att söka efter trafikförseelser med deras antal körkort, födelsedatum eller registreringsnumret. New Yorks e-servicecentral är ett exempel på en plats var föraren kan få tillgång online till deras körning register. En mer omfattande drivande post kan erhållas genom att skicka in en skriftlig begäran till den nationella Förarens registret (NDR). En NDR rekord formuläret skrivs ut från DMV (Department of Motor Vehicles) hemsida och skickas till NDR kontoret. Saker du behöver
registreringsnumret
Körkort nummer
Visa fler instruktioner köp online
1

Besök din stadens eller statens officiella regeringens hemsida. Klicka på en flik som säger "betala din trafik biljett" eller "trafik biljett betalning."
2

Ange ditt registreringsnummer i textrutan på sökskärmen. Du kanske kan söka efter körkort nummer eller födelsedatum. Klicka på "Sök" och låta hemsidan ett par minuter för att söka i databasen.
3

Kontrollera biljettinformation för noggrannhet. Du kan nu betala biljett online med ett kreditkort eller datum tidsplan för trafik skolan. Om du väljer att bestrida en biljett, kommer du vara tvungen att inställa sig i domstol. En kopia av biljetten för din bokföring
4

ut. Addera National Driver kansli

5

Skriv en NDR formulär från en DMV hemsida. Se avsnittet Resurser för en länk till en PDF-version av formuläret.
6

Ta ditt formulär till en lokal notarie. Din NDR formulär måste vara attesterad för att verifiera din identitet. Notarius publicus kommer att hålla en borgensförbindelse från ett försäkringsbolag och har dokumentation från staten kontrollera hennes status som en notarie. Många företagare, lärare, jurister och tjänstemän fungerar som en notarius publicus. Se avsnittet Resurser för en databas av notarier som är sökbar efter stad och postnummer.
7

Mail den ifyllda NDR blanketten till din statens DMV kontor.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149888.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.