Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Gör Krockkuddar Distribuera när min bil är Rear Ended ?

Krockkuddar är utformade för att skydda bilister och förebygga skador i händelse av allvarliga bil kraschar . Allmänt tillgängliga sedan början av 1980-talet , kom luftkuddar först om i början av 1950 . Crash Dynamics
p Det tar en bilolycka på betydande effekter för att få bilens krockkudde att distribuera . En kollision med cirka 12 till 15 miles per timme ( mph ) mot en fast barriär eller omkring 25 mph mot en annan bil kommer att orsaka aktivering .
Givarplacering

Fordon med krockkuddar har mellan en och tre krasch sensorer , som alla är belägna i de främre krossa zoner nära den yttre kanten av stötfångaren . De flesta krockkuddar är utformade för att skydda passagerarna vid mötesolyckor och därför inte tänkt att distribuera under påkörning olyckor . Men , på grund av effekterna dynamik kraschar , krockkuddar aktiveras sällan i påkörningar bakifrån , enligt online- bil resurs AA1Car .
Rear - gardin krockkuddar

Vissa tillverkare gör krockkuddar som utformats speciellt för att skydda bilister under påkörning bakifrån . Dessa krockkuddar , som kallas bakre ridån eller bakre ridå sköld krockkuddar , skydda dem i baksätet på en bil genom att installera från en plats bakom deras huvuden .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145017.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.