Hur fixar slanglösa lastbilsdäck

Slanglösa lastbilsdäck har inte rören inuti dem så att när du har en punktering, är processen annorlunda än att reparera lastbilsdäck med ett rör inuti. Istället för ett rör fyllt med luft inne i lastbilsdäck, endast däcket fylls med luft, och det är på det däck som du behöver för att ansluta punktionshålet. Du kan fixa slanglösa lastbilsdäck på egen hand utan att ta däcket till verkstad och betala någon annan att göra jobbet. Saker du behöver
Maskeringstejp
Pen
slanglöst däck reparationssats
Visa fler instruktioner
1

Undersök däcken när du har det utanför lastbilen . Hitta nageln eller metallföremål som punkterade däcket. Ta inte bort spiken ännu.
2

Markera hålet genom att placera en bit maskeringstejp under metallföremål som tillplattade dina däck. Markera platsen med en penna som pekar att visa exakt där hålet befinner sig. Detta kommer att hjälpa dig att hitta hålet igen när du tar bort metallföremål.
3

bort spiken från däcket med vice grepp eller tång genom att dra objektet rakt upp och ut ur däcket .
4

Pressa 2 till 3 droppar av gummicement på spetsen av sonden. Städa ur punkteringen. Din reparationssats kommer med en sond. Detta är en liten rund fil med ett handtag. Sätt det här verktyget i hålet och flytta den upp och ner. Detta kommer att rugga sidorna av däcket. Detta kommer att hjälpa pluggen följer sidorna av däcket bättre.
5

Peel utsidan omslaget av däcket kontakten. Leta reda på verktyget som liknar en jätte nål med ett handtag. Trä ena änden av däcket kontakten genom nålsögat. Nyp slutet av däckets kontakt för att göra den mindre så den går genom ögat lättare.
6

Skjut verktygets ände med däcket kontakten i punktionshålet. Du måste utöva påtryckningar för att pressa däcket kontakten och nålen i hålet. Sluta trycka när du har en halv tum av däcket pluggen kvar på utsidan.
7

Vrid lång nål-liknande-verktyget ett fjärde varv. Dra verktyget rakt upp och ut ur hålet. Pluggen kommer att vara kvar i hålet.
8

Fyll däcket med rätt mängd luft tryck som rekommenderas för din typ av däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141810.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.