2003 Ford Sport Trac Specifikationer

Ford Sport Trac introducerades av Ford i 2000 som en medelstor SUV med kroppen av en pickup. Designen anpassades från Ford Explorer SUV. Under sitt maiden året växte väntelistan till mer än tre månader och det ansågs vara en av de bästa fordon av 2000. Ford Sport Trac anses också vara den första sport utility truck. Den 2003 Sport Trac är en medlem av dess första generation. För 2011 är Ford planerar att avbryta Sport Trac för att ge plats för mer bränslesnåla stadsjeepar. Modeller och Trims

2003 Ford Explorer Sport Trac är en fyra-dörrars sport utility lastbil som rymmer fem passagerare. Tillgängliga trimmar inkluderar XLS, XLT och XLT Premium. Alla trim kommer som standard med bak-wheel-drive, medan en fyra-wheel-drive alternativet är också tillgängligt. Premium Sport Group och Adrenalin paketet finns även tillgängliga som valfria paket på XLT Premium. Den Adrenalin är en begränsad upplaga modell som har en top-of-the-line ljudsystem med en anpassad subwoofer, anpassningsbar interiör, en begränsad upplaga färg färg och off-road däck.
Performance Options

Basen drivlina för 2003 Sport Trac är en 4,0-liters V6-motor med 210 hästkrafter vid 5.200 rpm. Borrning och slaglängd är 100,4 x 84,4 mm och dess kompressionsförhållande är 9.7:1. Körsträcka är 15 mpg i staden och 20 på motorvägen. En fem-växlad automatlåda är standard, med undantag för XLS-modellen, som levereras som standard med en femväxlad manuell växellåda. Funktioner inkluderar luftkonditionering, CD-ljudsystem med fyra högtalare, säten hink, intermittent vindrutetorkare, gas-tryck stötdämpare och en fyra-polig släp-släp sele. Högre nivå trim inkluderar läderklädsel, en premie ljudsystem, farthållare, el-manövrerad förarstol, dimljus och barer steg.
Säkerhet och prissättning

Säkerhet funktioner inkluderar främre krockkuddar, barnsäkerhet dörrlås, fyrhjulig låsningsfria bromssystemet, sidokollision balkar dörr och andra raden säkerhetsbälten. Valfria funktioner som finns på högre trim inkluderar en panik-knapp, ett stöldskyddssystem och makt dörrlås med automatisk låsning. A 2003 Ford Sport Trac är runt $ 8300 till $ 11.000 som av 2010, beroende på trim och inkluderade alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142112.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.