Hur säkra en stålrullar på ett flak trailer

stålrullar kan väga tiotusentals pounds och så säkra dessa laster enligt de normer som läggs fram av Department of Transportation bör vara en förare första prioritet. Enligt en nyhetsrapport göras av Wxin-TV och FOX59, sade Indiana State Police som, "var en stålrullar inte ordentligt knutna ner när den föll från en lastbil och dödade tre människor och skadade en ung flicka på en sydlig Indiana highway. trooper Bill Flick säger påhängsvagn dragande stålcoils ... när det rundade en kurva och en nästan 44.000 pund spole lossnade från släpet och krossade bilar. " Saker du behöver
bunkrar stålrullar eller vaggor
stålkedjorna med en lastkapacitet är större än vikten av spolen.
Visa fler instruktioner
Loading The Steel Coil säkert

1

Placera två stålrullar bunkrar eller vaggor centrerad jämnt från framsidan till baksidan och från sida till sida på släpvagnen. Placera stålrullar med sitt öga mot tvären på flak trailer. Kasta två kedjor över eller genom varje ände av spolen vaggan eller bunker och haka fast ändarna av kedjan till skyddsräcken på varje sida av släpvagnen. Fäst fyra kedja bindemedel, två per kedja, på varje sida av bunker eller vaggan och dra ner dem med en kedja bindemedel brytjärnet.
2

Förklara till spolen hissen operatören var och hur du vill ha det spole placerad på flak trailer. Rikta hissen operatören medan spolen sänks i vaggan eller bunker tidigare släppts ut på trailern.
3

Instruera spolen hissen operatören att flytta spolen om det inte är perfekt mitt på släpvagnen från framsidan till baksidan. Låt spolen att vara helt nedsänkt på flak innan du försöker fästa spolen till sängen. Addera Säkra stålrullar till Flatbädd
4

Hook slutet kroken av en kedja till räcket av trailern, begränsar rörelse framåt, och kasta hela längden på kedjan genom ögat av spolen. Haka fast den andra kroken änden av kedjan till räcket av trailern också begränsa rörelse framåt.
5

Hook slutet krok av en kedja till räcket av trailern, begränsa rörelse bakåt, och kasta hela längden på kedjan genom ögat på spolen. Haka fast den andra kroken änden av kedjan till räcket av trailern också begränsa rörelse bakåt.
6

Place stål pärmar kedja på varje sida av alla fyra kedjorna och binda ner dem. Om den totala ringvikten är mer än den maximala belastningen gränsen för de kombinerade två kedjor, lägga kedjorna på detta sätt tills styrkan av de kombinerade kedjorna motsvarar ett nummer större än vikten av spolen. Alternera kedjorna att ständigt dra mot varandra för att förhindra bakåt och framåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141227.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.