Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du ansluter en Bluetooth-telefon på en 2010 Ford Explorer

I en värld full av textmeddelanden, sociala medier webbplatser och allt viktigare telefonsamtal, hålla ögonen på vägen och händerna på ratten kan vara svårt. Men, har de goda människorna i Ford, tillsammans med Microsoft, en lösning på de distraktioner som plågar moderna förare: de kallar det SYNC, ett trådlöst, handsfree-medier och kommunikation som är inbyggt direkt i ordentligt utrustade Ford fordon. Medan SYNC-systemet i din 2010 Explorer är enkel nog att använda via rattmonterade knappar och en angelägen röststyrd gränssnitt, få Sync för att synkronisera med din Bluetooth-aktiverade mobiltelefon kräver lite meny surfing. Instruktioner
1

Vrid på tändningen för att aktivera Explorer SYNC-system. Tryck på telefon-formade knappen på kontrollpanelen för att öppna menyn Telefon visas på skärmen.
2

Tryck på SEEK-knapparna för att bläddra igenom menyalternativen tills du kommer till Systeminställningar och tryck sedan på OK . Bläddra till BT Device, tryck på OK, bläddra till Lägg till enhet och tryck på OK igen.
3

Aktivera din mobiltelefons Bluetooth alternativ och ställ in den på upptäckbart läge. En sex-siffrig kod visas på SYNC displayen, vilket innebär att SYNC är redo att para ihop med din mobiltelefon. Ange den visade koden i din mobiltelefon. Ordet Anslutning, följt av Ansluten visas på displayen när mobiltelefonen ett SYNC har parat.
4

Välj om du föredrar din mobiltelefon för att vara den primära telefonen, en gång tillfrågad om SYN visa. Bläddra till Ja och tryck på OK för att beteckna din mobiltelefon som primär, eller bläddra till NO och tryck på OK för att ställa in telefonen som en sekundär enhet.
5

Ladda ner din mobiltelefons kontakt katalogen till SYNC-enhet, om telefonen är den primära enheten. Bläddra till JA och tryck på OK för att starta hämtningen, en gång tillfrågad, eller bläddra och välj NEJ för att hoppa över nedladdningen. SYNC-displayen återgår till vänteläge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120526.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.