Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur vill bifoga en pensel vakt på en FJ Cruiser

En pensel vakt är en skyddande tillbehör fäst vid den främre änden av en Toyota FJ Cruiser. Vakten håller lågt hängande grenar, små träd, buskar och buskar från skada huven, grillen, strålkastarna och front paneler kropp. En FJ Cruiser utrustad med en pensel vakt är skyddad från bucklor och repor samtidigt på off-road, back-land eller ut-back enheter. Vakterna är även användbara vid olyckor, som ger en inverkan kudde för att absorbera en del av chocken av lågvarviga kollisioner. Vakterna finns i svart pulverlackering eller rostfritt stål. Saker du behöver
Brush guard kit
Maskeringstejp
Ratchet
Metric sockets
mutterdragare
Clip Remover Review Kartong
Borra
Hålsåg
Arkiv
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Packa upp borstskyddet rutan och ta inventering av delarna. Ta huvudinrättningen borstskyddet och kontrollera om den är skadad. Kontrollera att du har rätt och vänstra övre radiator stödjer och höger och vänster stötfångare plattor support. Kontrollera att alla HEX och fläns bultar, muttrar, distanser, brickor, instruktionsblad och borra pappersmallen finns i hårdvaran väskan.
2

Förbered FJ Cruiser för stötfångaren vakt installationen. Förhindra repor och repor med hjälp bilklassade maskeringstejp för att täcka delar av främre stötfångaren fascia, fendrar och galler där kontakt kommer att göras med stötfångaren vakt eller verktyg under installationen. Maskera strålkastarna. Använd en hylsa eller skiftnyckel och en klämma borttagningsverktyg att ta bort grillen genom att ta bort de två översta skruvarna i mitten och de två clips på ändarna av grillen. Addera 3

Ta bort de fem plast fascia clips som håller på stålet stötfångaren stöd. Rikta borrmall längs åsen av stötfångaren fascia. Tape ner det och markera hålen. Lägg en bit kartong under stötfångaren stöd mot instrumentbrädan. Använd en hålsåg för att borra hålen i fascian genom att använda mallen guiden. Fila grader av kanterna på hålen.
4

Passa in plattorna Stötfångarstöd med de borrade hålen genom att skjuta dem under fascia. Skruva fast konsolerna in med hex-bultar. Byt ut fem fascia klipp. Skruva fast övre värmeelementet stöder i lufthålen conditioner fäste efter avlägsnande av AC bultarna. Skjut stöden under hållarna och fäst dem med hex-fläns bultar, brickor och muttrar.
5

Sätt distanser i de återstående två fascia borrade stötfångare hål. Skruva och fäst grillen igen Sätt borstskyddet på distanserna och anpassa den genom gallret. Löst skruva i stötfångaren parentes och de övre fästen radiator. Center och nivå borsten vakt. Dra ut från fordonet för att öka clearance innan skruvarna dras åt. Ta bort all maskeringstejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120506.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.