Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man programmerar en Keyless Remote på en 1999 Mazda Protege

1999 års Mazda Protege kom inte standard med en fjärr keyless inresa, inte heller kommer som standard med makt dörrlås. Mer avancerade Protege utföranden kan dock ha den automatiska systemet dörrlåsning och fjärr keyless inresa. Om någon av er nyckellösa fjärrkontroller har försvunnit, eller har slutat fungera, kan du programmera en ny till bilen på mindre än 10 minuter. Generiska fjärrkontroller kommer inte synkronisera med Protege. Kontrollera att fjärrkontrollen är speciellt utformad för 1999 Protege. Instruktioner
1

sitta i Protege s förarsätet. Ta ut nyckeln ur tändningen, om det inte redan är ute, och öppna förardörren.
2

Sätt Protege viktigaste. Vända det från "Off" till "On" till "Off" igen. Gör detta två gånger, och sedan ta nyckeln ur.
3

Tryck på den svarta knappen på kanten av dörrkarmen tre gånger. Du hittar den här knappen om halvvägs ner kanten av dörrkarmen. Lyssna på dörrklocka summern att ljuda. Du kommer att höra detta ljud inom 40 sekunder.
4

Tryck på en knapp på fjärrkontrollen. Du kommer att höra dörrklockan summer. Tryck på den två gånger mer.
5

Program ytterligare fjärrkontroller vid denna tid. Om du programmerar två fjärrkontroller, tryck på knappen på varje fjärrkontrollen två gånger, i stället för tre gånger.
6

Tryck på den svarta knappen på kanten av dörrkarmen igen. Du bör höra ett klockspel. Dörrarna ska också låsa och låsa upp, vilket talar om fjärrkontrollen programmerades framgångsrikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138387.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.