Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Vad behöver du veta för att klara den Ohio Moped Permit?

Även mopeder förare har lite olika regler som måste följas i Ohio, för det mesta, måste moped aktörerna vara medvetna om de grundläggande trafikreglerna att passera testet som ett annat fordon operatör. Bekanta dig med de juridiska och säkerhetsfrågor, åldersgränser och regler om hur och var du kan rida en moped. Att lyckas passera Ohio moped körkort testet, måste du vara medveten om alla dessa regler. Definitioner

En viktig aspekt av Ohio moped licensen testet är att du måste visa att du vet vad en moped är. Detta bidrar till att leda in till reglerna om var en moped kan vara juridiskt manövreras. Enligt Ohio lag, är en moped ett två-eller trehjuliga motor-assisterad cykel som inte överstiger en broms hästkrafter eller en förskjutning av 50 kubikcentimeter. Om din moped överskrider denna definition på något sätt, är det klassas som en motorcykel och måste registreras på olika sätt. Du måste veta denna distinktion för att klara provet.
Lagar

att tjäna en moped operatörens licens i Ohio, lär de vanliga reglerna för motorcykeln körs liksom lagar som specifikt gäller mopeder. Till exempel måste du veta vad det rättsliga andedräkt-alkohol-nivå av en minderårig är, betydelsen av gemensamma vägmärken och andra bil-och mc lagar. Också lära sig vad på vägarna mopeder lagligen kan fungera, vilken säkerhetsutrustning måste bäras och hur nära trottoarkanten du måste använda din moped.
Safety

Säkerhet är av största vikt i förbigående Ohio moped licensen testet. Du måste veta sådana fakta som de ungefärliga stoppsträcka av fordon i regn, undvikande av olyckor samt undvika aggressiva metoder körning.
Påföljder

att framgångsrikt passera Ohio moped licensen testet , lär straffen för brott mot lagar i samband med ridning på allmänna vägar. Även om denna kunskap inte bära så mycket vikt som säkerheten delen av testet, kom ihåg att om du är minderårig, kan en enda överträdelse av trafikreglerna leda till permanent förlust av din moped körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120841.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.