Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man reparerar en Jazzy Anpassat

Pride Mobility, tillverkaren av Jazzy makt stolar, är en allmänt erkänd företag känt för sina produkter av hög prestanda rörlighet. Ägare av Jazzy makt stolar bör vara medveten om att elektromagnetisk energi kan störa kontrollsystemet för sina rullstolar. Använd inte mobiltelefoner eller privatradio (CB) radio samtidigt som du kör din rullstol för att undvika eventuella problem. Naturligtvis är inte alla problem relaterade till Jazzy rullstolar elektromagnetisk interferens (EMI). Om du stöter på ett problem som du tror är inte relaterad till EMI, ska du ladda batterierna i din elrullstol innan du försöker att felsöka och reparera din enhet. Instruktioner
1

Kontrollera batteriladdaren. Undersök den röda indikatorn på laddaren. En fast röd lampa visar ström till laddaren. Ett blinkande rött sken indikerar ett strömavbrott. För att återställa strömmen till batteriladdaren, tryck på "Reset"-knappen.
2

Undersök Jazzy elrullstolen efter tecken på vattenskador. Regn, snö och fukt hotar de elektriska komponenterna i din enhet. Om stolen är blöt och obrukbar, använd en handduk för att torka en våt styrbox. Flytta inomhus elrullstol och låt det torka i 24 timmar. Ladda inte eller använd enheten tills den är helt torr.
3

Återställ automatsäkringen om du förlorar makt till rullstolen. Effektbrytaren ligger på batteripaketet av Jazzy. Tryck på "Reset"-knappen för att återställa strömmen till enheten.
4

Undersök alla kontakter och anslutningar. Connectors, såsom batteri, motor-kontakt, elmanövrerad stol kontakt och laddare-hämmar kontakten, kan bli smutsig med tiden. Använd en trasa för att avlägsna smuts och skräp, och bekräfta en säker anslutning mellan alla kontakter och anslutningar.
5

Undersök axlarna. Ta bort skräp från drivaxlarna. Kraften stolens drivaxlarna är belägna i enheten hjulenheten. Rengöring axlarna kan förbättra resultaten av en trög elrullstol.
6

Kontrollera om lösa anslutningar till batteriet. Den Jazzy batteri ska kopplas enligt följande: röd till plus (+) och svart till negativ (-) katalog Addera ditt. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120778.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.