Vad är en aktiv frontspoiler på en Supra ?

En aktiv frontspoiler kan vara ett bra komplement till en Supra , en sportbil tillverkad av Toyota företaget , eftersom dessa bilar kan plocka upp en hel del vind drag när de reser sig till höga hastigheter . Vad är det?

En aktiv spoiler är en aerodynamisk anordning för fordonet för att stoppa ogynnsamma luftrörelser över kroppen av fordonet när det är i rörelse . Aktiva spoilers automatiskt justera sig att se till att fordonet är att få den bästa riktningsstabilitet . Addera Hur fungerar det ?

Aktiva spoilers ofta används på ras och hög hastighet bilar , såsom Supra . De är monterade på framsidan av fordonet och arbeta genom att rikta luftflödet runt kroppen av bilen , vilket minskar mängden av luft som strömmar under fordonet . Detta minskar aerodynamisk lyftkraft , vilket kan kasta en bil ur balans eller bromsa dess hastighet . En aktiv spoiler kan flytta , vrida upp eller ner efter behov , beroende på fordonets hastighet och mängden luft som strömmar runt den .
Vad är de gjorda av ?

en aktiv frontspoiler på en Supra kan göras av kisel , glasfiber eller kolfiber . Kisel har exceptionell plasticitet , besitter extra höga termiska egenskaper och ger en längre produkt livslängd jämfört med andra material, såsom plast eller glasfiber . Glasfiber är tålig och billig , medan kolfiber är lätt och tålig , men ofta mycket dyra .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116067.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.