Neon Insprutare specifikation

Bränsleinsprutningsdon arbetar med en pump för att leverera bränsle till en motor. Bränslesystem systemtryck och luft samarbetar för att hålla insprutarna överför bränsle till motorn. Chrysler tillverkade Neon under Dodge och Plymouth märken som börjar år 1995. Den Neon marknadsfördes som en konkurrent till Civic och Corolla och hade en framgångsrik produktion köra igenom 2005. 1995 Neon Insprutningsmunstycken

1995 serie Neon injektorer är auto trans, arbetar endast med en L4 motor, såsom 1996 serien och kan bara hittas i re-bearbetad form. Den typ av drivmedel är gas, och motorn VIN är för ECB (Electronic Controlled Bromsning) endast. Dessa typer av bränsle injektorer används i amerikansk eller kanadensisk version av Dodge eller Plymouth Neon och är multi-port injektorer.
1996 Neon Insprutningsmunstycken

1996 serie Neon injektorer är kompatibla med en 2-liters motor storlek och endast arbete i en L4 typ motor. Dessa är mycket effektiva injektorer och arbete i 1997 och 1995 bilar samt 1996 modeller. Den typ av drivmedel är gas, och de enda två motorer vins är Y (för 5,0-litersmotor) och C (3,8-litersmotor). Dessa injektorer används också i både amerikanska och kanadensiska modellen Neons och är multi-port injektorer.
1997 Neon bränsleinjektorer

1997 modellserie av Neon bränslespridare har samma ECB motortyp som 1995 års modellserie. Denna insprutare fungerar bara i L4 motorer och fungerar bäst med en 2-liters motor. I likhet med 1996 års modell, den enda motorn vins Den kommer att arbeta med är Y och C. Denna modell är också en multi-port injektor.
1998 Neon Insprutningsmunstycken

De 1998 Neon bränsleinjektorer liknar de 1995, 1996 och 1997 modeller i termer av motortypen. Dessa spridare fungerar endast med L4 motorer och favoriserar 2-litersmotorer. Motorn designen är en ECB,. 1998 Neon bränsleinsprutningsdonet fungerar bara på USA-tillverkade bilar
Insprutare Prissättning

genomsnittliga Neon insprutare kommer att kosta mellan $ 55 och $ 100, beroende på vilket år. Ju tidigare det året, den ovanligare modellen för insprutare och därmed större kostnader. Typiskt, senare modeller som har re-tillverkade kommer att kosta minst eftersom de fortfarande är i större utbud. Auktion webbplatser kan erbjuda lägre priser på renoverade eller omtillverkas injektorer, men kvaliteten kan inte garanteras om de inte är köpt från en ansedd återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115616.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.