Hur Take Off en Ignition Kill Switch

En tändningen kill switch är en stöld förebyggande enhet installeras i tändningskretsen av fordon. När utlöses, förhindrar att den elektriska kretsen ifrån fullbordad, och därför håller motorn från att starta. Vissa människor tycker att det är irriterande att behöva återställa brytaren för att starta bilen, särskilt eftersom brytaren är normalt placerad i dolda och svåra att nå platser. Dessutom, omkopplaren kan också fel och skapa problem, vilket nödvändiggör dess avlägsnande. De verktyg och material som behövs för detta variera beroende på vilken typ av strömbrytare, dess komplexitet och dess plats. Instruktioner
1

Bestäm om tändningen kill switch var en eftermarknad tillägg eller var fabriksinstallerad. Denna information kan ofta hittas i instruktionsboken. Om växeln har installerats av fordonstillverkaren, ska du följa de instruktioner för borttagning från tillverkaren. Var noga med att inte upphäva garantier.
2

Leta tändningen Kill Switch. Detta kan vara svårt, speciellt om det var eftermonteras efter bilen köptes. Dessa switchar är ofta dolda för att göra det svårt för potentiella biltjuvar att hitta dem. Många gånger de är begravda bland många andra kretsar och ledningar.
3

Ta ur startnyckeln Kill Switch. Processen kommer att variera eftersom det finns många olika växlar, platser och fordonsmodeller. Kontrollera tändningskretsen är klar när brytaren tas bort, annars bilen inte startar. Du kan behöva professionell hjälp för detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116004.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.