Auto Exide batteri Application Guide

Auto -batterier , till exempel de som tillverkas av Exide , lagra stora mängder energi för att köra många objekt , från vattenskoter till jordbruk traktorer . Den grundläggande batteriet strukturen kan förändras genom små tekniska förändringar för att ge maximal prestanda . Funktioner

Exide har batterier som har specifika tillämpningar inom fordonsindustrin . Vissa batterier är designade med ett lägre effektområdet för att passa äldre fordon . Övriga Exide batterier kommer med extra effektområden för att driva fordonet samt extra elektriska ändamål, såsom för kommersiella eller off - road applikationer .
Överväganden

Tunga maskiner i kommersiella eller odling program använder Exide-batterier konstruerade för att tåla dagligt vibrationer . Baserat på bilbatterier , de skiljer sig i att de erbjuder ett stort , initialt , makt brast att starta upp ett tungt fordon .
Betydelse

grund av bilbatteri framgång Exides design för svåra applikationer , har de vuxit för att ge djupcyklings batterier för båtfolket . Med tillförlitligheten i deras auto batterier , har Exide gett sitt marina sortiment av batterier en extra hållbarhet med extra vibrationer skydd .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116003.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.