Hur att leverera en bil till Kalifornien

Beroende på var du skickar din bil, är processen att sjöfarten en bil till Kalifornien inte nödvändigtvis svårt, men det kan bli dyrt. Oavsett om du har köpt ett fordon ut ur staten eller du flyttar till Kalifornien och behöver transportera din bil dit, kan processen ta upp till två veckor, så du kanske vill börja processen flera veckor innan du behöver din bil levereras. Instruktioner
1

bestämma den tidsram som din bil behöver transporteras. Gör utsläppsrätter under minst två veckors fönster.
2

Screen transportörelement det fartyget bilar. Hitta bärare i din lokala telefonkatalogen eller sök på nätet. Det finns flera bil-transportföretagen att välja mellan. Titta på priset och villkoren för tjänsten för att hjälpa dig att bestämma den bästa transportören för din budget. Förhandling är den optimala ordet här. Gå med en bil rederi som erbjuder störst flexibilitet i fråga om pris och förvaring av ditt fordon. Välj de tre bästa.
3

Kontrollera din topp tre val med Better Business Bureau. Om de alla kolla med positiva omdömen, be varje bolag om dess försäkringsskydd och eventuella självrisker.
4

Fråga specialist biltransporter som du har valt vad du ska förvänta dig när bilen anländer i Kalifornien . Bekräfta leverans destination: om du behöver för att plocka upp eller om din bil kommer att levereras hem till dig din bil
5

Prep för transport till Kalifornien.. Se till att alla personliga tillhörigheter är tagna från bilen --- glöm inte att kolla stammen. Anteckna några objekt kvar i bilen och instruera bilförmån transport till initialt på ett avtal om att dessa poster var närvarande vid drop-off.
6

lämna din bil för transport från transportörens plats, om så är nödvändigt. Många lastbilar som används av biltransport är för lång för att passa in i de flesta bostadsområden eller gator grannskapet, så du kan bli ombedd att ta bilen direkt till transportföretaget. En familjemedlem eller vän ska följa bakom dig så att du har en skjuts hem.
7

Gör en genomgång med bilen sjöfart representant till examen bilen innan du lämnar den med transportföretaget. Anteckna alla befintliga märken eller skador. Gå igenom denna process igen när du får din bil i Kalifornien för att se om det finns några märkbara förändringar.
8

Betala med kreditkort eller personlig check --- aldrig med kontanter. Cash har inget papper spår, bevis på betalning underlättas med en check eller kreditkort Addera
. .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113243.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.