Arctic Cat Prowler Information

Arctic Cat erbjuder idag fem modeller i sin Prowler linje. Den största skillnaden mellan modellerna i majoriteten av linjen är makt, andra bekvämligheter och dragkapacitet förblir desamma. Den HDX700, som har införts för 2011, har betydande över hela linjen förändringar från tidigare Prowler modeller. Olika färgscheman är tillgängliga på alla modeller. Funktion

Arctic Cat Prowler linje UTVs (utilitaristiska terrängfordon) byggs inte bara att hantera tuff terräng lätt, men också för att hålla tunga laster och två personer medan du gör det. Denna typ av fordon är ibland till som en sida-vid-sida, eftersom traditionella ATV kan endast säkert sätt hantera en ryttare i taget. Prowlers kan bära vikt ombord, samt ha kapacitet att bogsera andra fordon bakom dem. Addera Typer

och med juni 2010, erbjuder Arctic Cat följande modeller Prowler raden: XT550, XTX700, XTZ1000, XT550 (2011 model), och HDX700 (2011 model). Tidigare Prowlers kan vara tillgängliga via lokala återförsäljare med gamla lager på sidan, eller via andrahandsmarknaden.
Funktioner

XT550 basen Prowler har 10-tums markfrigång och gasdrivna chocker för att stödja sin fjädringsväg samtidigt gå över ojämn terräng. Alla mätare är digitala, och den har förmågan att byta från två-hjul till fyrhjulsdrift genom att trycka på en knapp. Den har också en främre differentialspärr att öka dragkraften. Det kan bära 600 £. i dess inbyggda lastlåda och har ytterligare lagring under huven. Slutligen är det betyget för att dra upp till 1500 kg. via medföljande 2-tums mottagare missöden på både fram-och baksidan.

XTX700 har alla samma egenskaper som XT550, men är något mer kraftfull och har en lutande ratt för extra förarkomfort. Den har också 14-tums polerade aluminiumfälgar, som inte är tillgängliga om en köpare väljer systemet kamouflage färg.

XTZ1000 har en något större motor än XTX700, men annars har alla samma funktioner. Mätarna har både digitala och analoga displayer tillgängliga, och olika färg system finns tillgängliga. Vissa sport accenter funktionen på denna Prowler också, bland annat en sportratt och huva scoop.

2011 XT550 modellen tycks idrotten alla samma funktioner som sin föregångare. De 2011 HDX700 funktioner Fox Float coil-over chocker, som lägga till möjligheten att stärka användarens chocker baserat på vikten av det som pågår. Den har också ett andra passagerarsäte, vilket ökar det totala ryttare kapaciteten till tre. Lasten rutan tiltar för enkel lastning och lossning, och är omställbara för att passa användarnas behov. Den har flera ytterligare lastutrymmen, en dashboard-monterade växelspaken för enkel åtkomst, en park optionsprogram och servostyrning.
Storlekar

Motorns cylindervolym är nyckeln till att dechiffrera modellnummer för Arctic Cat Prowlers. Till exempel XT550s (inklusive 2011-modellen) har 545cc motorer, men förskjutningen avrundas alltid uppåt. Alla Prowler modeller har en 75-tums hjulbas, utom HDX700, som har en 85-tums hjulbas.
Överväganden

priserna på de olika Prowlers varierar från $ 11.000 till $ 13,800. Pris, utföranden och förskjutning verkar vara de viktigaste avgörande faktorerna bland alla Prowler modeller bortsett från HDX700.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112869.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.