1988 Mustang Saleen specifikation

1988 års Mustang Saleen är en muskel bil som utvecklades av amerikanska biltillverkaren Ford Motor Company. Den Saleen ritades av den tidigare amerikanska racerföraren Steve Saleen 1983, och den första Mustang Saleen släpptes ett år senare. Ford Mustang Saleens är fortfarande i produktion och med 2010. Interiör och Exteriör

Interiören i 1988 Mustang Saleen har en tre-ekrad läderratt och läder växelspaksknopp samt främre och bakre Saleen Edition Flofit sportstolar som kommer i solbränna och grå. År 1988 var en Pioneer KEH 6050 radio och kassettbandspelare tillsatt som var sex högtalare. Instrument inkluderar en varvräknare och en hastighetsmätare. Exteriören har främre stötfångare lister, som lades i 1988 års modell. Den Saleen Mustang emblemet är också på däck locket. Fordonet har en Saleen Autosports bakvinge, uretan frontspoilern, uretan sidokjolar och uretan bakre Valance. Däck som mäter 8,9 inches bred med 4,5-tums höga sidoväggar är på 16-tums diameter Saleen Autosport hjul, som är gjorda av mesh-legering. Exteriör färgalternativ är scharlakansrött, Oxford vit, svart och mörkgrå metallic.
Fjädring och bromsar

Monroe Formula GP gasfjädrar sattes till bilen för 1998 modell, och de följer med spiralfjädrar på framsidan av fordonet för suspensionen. Monroe GP gas chocker, även lagt till 1988, med spiralfjädrar på baksidan av bilen. Fordonet är utrustat med fjäderben montering av lager och uretan krängningshämmare pivot bussning. Den Saleen har SVO skivbromsar fram och bak.
Ström

V8-motorn i hjärtat av Mustang Saleen har en cylindervolym på 302 kubik inches och ett kompressionsförhållande av 9,2:1. Det kan generera upp till 225 hästkrafter vid 4.200 rpm och 300 pund fötter vridmoment vid 3.200 rpm.
Övriga funktioner och alternativ

Mustang Saleen är utrustad med en Hurst snabb-ratio shifter, Racecraft chassi stag och fjäderben stag. Som tillval finns Saleen Autosports fem-ekrade lättmetallfälgar och 3.55:1 antispinnsystem differential.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111957.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.