Säkerhetsinstruktioner för Taylor Dunn Fordon

Sedan 1949 Taylor-Dunn har varit en av de ledande tillverkarna av elektriska vagnar och små fordon för kommersiellt och industriellt bruk. Taylor-Dunn fordon kan ses på golfbanan, leverera bagage på flygplatsen tarmacs, transportera timmer och stora poster i lagerlokaler, transporterar passagerare i nöjesparker och flygterminaler, vid filminspelningar och på campus. Säkerhetsåtgärder bör alltid följas för att förhindra förare och passagerare skada. Taylor-Dunn Fordonsspecifikationer

Taylor-Dunn minibilar och spårvagnar är konstruerade för att transportera mellan 1 och 12 personer, med en bogsering kapacitet upp till 12.000 pounds. Medan dessa motordrivna vagnar rör sig långsammare än personbilar, typiskt mellan 5 och 15 mph, kan vissa modeller når en hastighet av 50 mph.
Driver Ansvar

Förare av Taylor -Dunn fordon behöver läsa produktspecifikationer för den modell de kör. Varje modell är konstruerad för ett visst antal passagerare, med maximal carry-och bogserlina vikt kapacitet, och en maximalt tillåten hastighet. Förare bör upprätthålla dessa gränser för att säkerställa att Taylor-Dunn fordonet drivs på ett säkert sätt.
Passagerarnas säkerhet

förare alltid bör begränsa antalet passagerare till det specifika antalet tillhandahålls platser. Taylor-Dunn vagnar är öppna vid design och utan dörrar. Förare bör kräva att alla passagerare att vara helt sittande, med alla lemmar i fordonet, före start av motorn. Kör långsamt i svängar och sluttningar, och alltid ta bilen till en helt stilla innan växling från fram till back eller vice versa.
Utility Operation

Många Taylor-Dunn fordonen är utformade som nyttofordon, för att bära eller bogsera tunga laster. Överskrider den angivna vikten kapaciteten kan få fordonet att vända. Kör fordonet med en lägre hastighet vid transport och bogsering tyngre laster.
Underhåll och förvaring

Koppla bort batteriet innan du utför något underhåll på Taylor-Dunn fordon, till förhindra elstötar eller förbränning. Förvara elektriska vagnen i en öppen, väl ventilerad plats under laddning. Det parkerade fordonet ska alltid ställas in med framåt-bakåt val på "off", och med parkeringsbromsen på. Lämna aldrig nycklarna i tändningslåset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114078.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.