Användningsområden för en Mini Excavator

Som deras namn antyder, minigrävare är mindre versioner av fullstora grävmaskiner. Olika modeller varierar i storlek och utformning, men dessa maskiner erbjuder ofta fördelarna med kompakthet och mångsidighet. Enligt Excavators101, väger de vanligtvis mellan 4,409 och 13,227 pounds och består av en bom arm, cab och skopa monterad ovanpå spåras eller hjul bas. Kompakta Spaces

En av de främsta fördelarna med minigrävare är deras förmåga att passa in i trånga utrymmen, vilket gör dem mycket användbara i trånga situationer. Många mindre modellerna inkluderar infällbara underreden för att minska grävmaskiner bredd när pressa genom trånga grindar eller korridorer. Bostaden kan normalt rotera oberoende av underredet. Modeller med konventionell och minimal svängradie funktion hus som sticker ut upp till sex inches bortom grävmaskinen spåret. En zero tail swing konfigurationen är perfekt för trånga utrymmen, eftersom höljet på dessa maskiner snurrar helt inom bandbredden. Till exempel kanske du kan passa en minigrävare i en hiss, medan en fullstor modell skulle fastna på bottenvåningen inte ens in i byggnadens interiör.
Ström och grävning Capabilities

Även om det är lätt att anta dessa mindre grävmaskiner snåla på strömmen, ogillar minigrävare tillverkare Bobcat, säger de hydrauliska systemen på minigrävare är ofta bättre än de större maskinerna. Gräva är också lättare att se, eftersom armen är förskjuten från hytten på minigrävare, vilket ger föraren en bättre bild av vad de gör. Excavators101 föreslår att kompakta grävmaskiner brukar gräva på djup 6-8 meter, många med en bulldozer blad bifogas för balans och enkel påfyllning. Deras makt, djup och bra vy gör minigrävare användbara på att gräva upp områden kring vattenledningar och underjordiska elledningar.
Bilagor och konfigurationer Arm

en funktion utlåning till anpassningsförmåga och mångsidighet minigrävare är det stora utbudet av tillgängliga redskap. Medan spadar för att gräva och gräva mark kan vara det första som kommer till sinnet, många har också en hammare fäste för att bryta upp och riva hårda ytor såsom cement. Bortsett från de många bilagor, armarna de ansluter till varierar för olika konfigurationer, som erbjuder olika användningsområden. Standardarmar erbjuder överlägsen balans, grävdjup och spår makt. Långa beväpnade modeller kan nå längre och erbjuda större Tömningshöjd att hålla rörelse och flytta till ett minimum. Slutligen, utdragbara armar erbjuda dumpa höjd och nå större än lång arm modeller men de är också infällbar, ger utdragbara armar funktionaliteten av standarden armen, liksom. Minigrävare kan vara användbara multi-verktyg, bromsning upp cement med hammaren kvarstad, sedan läsa in den i en dumper med spaden bifogas.
Ideal Använder

deras tysta motorer, mångsidighet och liten storlek, minigrävare är idealiska för flera användningsområden. De är idealiska för praktiskt taget alla tätt radavstånd jobb, vilket gör dem värdiga verktyg för renovering, grävning, rivning och lätta nytto-och anläggningsarbeten. Den Excavators101 hemsida svartabörshajar minigrävare som idealiska verktyg för att koppla ihop med större maskiner i vissa tillämpningar. Till exempel, när man bygger ett bostadsområde pool, gräver minigrävare hålet medan den större maskinen flyttar smuts som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116189.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.