Så här använder eldningsolja i en dieselmotor Motor

Dieselmotorer är ganska mångsidig, eftersom de kan bränna många olika bränslen, bland annat använde french fry olja och babyolja. Den federala regeringen har stränga böter för icke godkända bränsle i en dieselmotor. Ett sätt att de övervaka detta är att lägga till färgat färgämne till bränslet. Röd-dye bränsle visar att inga bränsleskatter betalades på bränslet, och den höga svavelhalten kan utesluta det för körning på väg. Röd-dye bränsle används för hushållsändamål uppvärmning och gården används. Dieselbränsle innehåller tillsatser som förlänger motorns livslängd. Test bränsle som du inte är säker på att se vilka tillsatser som behövs. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Clear vinyl slang
Fuel prov containrar
Visa fler instruktioner
1

Häll lite av bränslet till ett bränsle prov om detta är möjligt. Om bränslet är i en stor tank, Sätt i en vinyl slang i bränslebehållaren. Anslut änden av slangen med fingret och dra ut slangen. Detta kommer att ge ut en slang full med bränsle. Sätt slangänden till ett bränsle prov behållare och släpp fingret.
2

Häll lite av bränslet genom en färg sil för att se om det är ren. Kom också ihåg att eldningsolja avsedd för dieselmotor användning på väg måste ha tillsatser in i att förhindra diesel från Jelling upp i kallt väder. Kallt klimat kan förvandla en eldningsolja till en tjock ämne som inte kan passera genom många bränslefilter.
3

Undersök bränsle för röd färg. Om bränslet innehåller rött färgämne, använd den inte i dieselmotorn av ett fordon som är avsett för användning på väg. Det är ett brott mot federal lag, och därigenom har en tung böter. Department of Transportation kontrollerar dieselbränsle för kränkningar.
4

Återskapa ett lämpligt urval av bränsle om den inte innehåller rött färgämne och har det testats av ett labb. Labbet kan berätta vilka tillsatser som behövs för att köra eldningsolja i en dieselmotor. Om diesel är för off-road bruk, kan den federala utsläpp lag tillämpas inte, och du kan bränna vad gör motorn gå. Om bränslet testar sig vara lämplig att köras i en dieselmotor, är du bra att gå. Annars är det möjligt att blanda tillsatser för att komplettera bränslet att brinna i en dieselmotor utan att orsaka skador på motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105222.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.