Mercedes S350 Specifikationer

Mercedes-Benz S350 BlueTEC kommer att finnas tillgänglig i USA i mitten av 2011. Det är faktureras som den mest bränsleeffektiva S-klass i historien om Mercedes-Benz. Designad för att kombinera kraft och lyx, är det den enda fullstora diesel sedan erbjuds i Amerika och den första på över 15 år. Drivlina

Mercedes Benz S350 BlueTEC har en 3-liters, V-6 turbo diesel. Med 258 hästkrafter och 429 foot-pounds av vridmoment dess prestanda är i paritet med en åtta-cylindrig. Denna nya diesel är över 10 procent mer ekonomisk än den äldre S350 med en ökad uteffekt från ytterligare 25 ponnyer.
Utsläpp

Mercedes S350 BlueTEC för 2011 redan uppfyller med de utsläppsnormer som fastställts för 2014. AdBlue, ett varumärke från Mercedes-Benz, gör utsläppskontroll den till en av de renaste dieselmotorerna på marknaden.
Interiör

Mercedes S350 BlueTEC har alla de vanliga S-class funktioner som 14-vägs makt justera säten, uppvärmda säten fram och ratt, DVD-navigationssystem, keyless inresa och farthållare. Nytt för 2011 års lineup är passionen paket som ökar kontrasterande sömmar på lädersäten, dörrpaneler, armstöd och instrumentpanelen tillsammans med ruggiga fickor och en bakre läder fodrad hyllan. Ett annat tillägg är Bang & Olufsen BeoSound AMG ljudsystem. Femton högtalare och två förstärkare ger en total produktion på 1200 watt. En digital ljudprocessor justerar volymen i enlighet med den hastighet bilen färdas. Addera Safety

Mercedes-Benz S350 BlueTEC har standard säkerhetsfunktioner, däribland fyra-wheel anti -lås skivbromsar, elektronisk dragkraft; stabilitetskontroll, främre, säte monterat, sidokrockkuddar, och baksätet sidokrockkuddar gardin. Nytt för S350 BlueTEC är Active Lane Keeping och Active Blind Sport Assist funktioner. Active Lane Keeping är ett system som utlöser en subtil, men effektiv vibration för att varna föraren när de passerar körfält oavsiktligt. Aktiv Blind Spot Assist varnar föraren vid filbyte kan orsaka en olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105167.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.