Hur man lägger taket nere på en Cabriolet VW Cabriolet

Njuter av vädret medan du kör är en fördel att äga en Volkswagen Cabriolet cabriolet. Att veta hur man sätter upp ned manuellt gör att du kan stanna och njuta av solen i ansiktet när du kör ner på gatan. En person kan åstadkomma detta på mindre än 10 minuter, när de väl har blivit bekant med processen. Om en boot skydd finns, lägger till det rena utseendet på bilen, men det är inget krav för att köra med taket nere. Saker du behöver
Boot lock (tillval)
Visa fler instruktioner
Top
1

Lokalisera låsvredet på framsidan förar-och passagerarsidan i fordonets topp. De är mellan solskyddet och sidorutorna. Dra ner med viss kraft och tryck den lilla spaken som du drar. Gör detta på båda sidor.
2

Dra handtagen mot framrutan som du trycker upp och tillbaka samtidigt att frigöra hakarna från bilen och att flytta suffletten upp ifrån vindrutan. Klicka handtagen tillbaka i ett stängt läge som du trycker den övre ryggen.
3

Tryck uppifrån och ner och tillbaka mot den bakre delen av bilen medan prydligt trycka materialet in i fållan skapad av förflyttning av toppen.
4

Klicka toppen på plats på båda sidor, se till att den låses på plats för säker körning. Om du har en boot, kan du sätta den på plats nu.
Boot (tillval)
5

öppna bagageluckan och frisättning säkerhetslås genom att dra reglaget till vänster sidan av stammen, och dra den högra remmen fälla baksätet framåt.
6

bort och placera boot över den vikta övre och krokar glida in i öglorna drygt stammen området.

7

Fäst den del av uppstarten som är inne i Cabriolet till undersidan av stammen hyllan med kardborreband.
8

Använd krokar eller tryckknappar på boot att fästa sidorna, sätter ryggstödet tills det klickar på plats, och VW Cabriolet är redo att köra med taket nere.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/105025.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.