Chrysler Sebring Cabriolet Fakta

Chrysler Sebring Convertible är en medelstor bil skapad av Chrysler 1996 som ger ägaren både sportig stil och lyx i ett paket. Detta fordon skapades för att fungera som en syster till Chysler Sebring Coupe, även om de två fordonen inte delar många komponenter. Utgångspriset för en helt ny modell är $ 28,530 (2009). Suffletten finns i både suffletten och hardtop. Detta fordon har aldrig haft en motsvarighet tillgängliga och är inte tillgänglig i 4-hjulsdrift. Förändringar 2001

2001 var konvertibla gjort över att dela många attribut, till exempel plåt, med sedan men det var fortfarande mycket annorlunda från coupe. Inredningen var det enda som de båda hade gemensamt. Den första generationens invändiga komponenter fördes över från den första generationen. Den Bodo och skalet av fordonet hade ändrats väsentligt.
Förändringar 2004

2008 Chrysler Sebring cabriolet omgjorda igen. Denna redesign visades på Los Angeles International Auto Show i 2007. Fläktens avvisarlist linjer gjordes för att likna Chrysler Crossfire och det fanns nu möjlighet att ha en infällbar hard taket samt suffletten som nu dras in sig i stammen. Det Hard Top kostar cirka $ 2000 mer än den mjuka toppen. Några av de ändringar av denna nya modell inkluderar en ny instrumentpanel och nya motorer med ett re-tuned 2.7 V6.
Förändringar 2009

2009 några mindre ändringar infördes. En ny färg på grått introducerades till det inre. Det fanns också förbättrats högtalarljud, ett särskilt fack för solglasögon och 4-hjul bromsar blev den nya standarden för alla modellerna. Chrysler har också lagt till en 8-vägs driven förarstol, en läder växling och ratt och nya kontroller ljud också.
Motorer

Tre motorer erbjuds när du köpa en Chrysler Sebring cabriolet. Du kan välja den 2,4 liters 4-cylindrig, 2,7 liters V6 eller 3,5 liters V6. Den 3,5 liters V6 ger bra acceleration men bara får 16 miles per gallon i staden. Men det inte når upp till 27 miles per gallon på motorvägen. Addera Safety

Detta fordon har anständiga säkerhets boende såsom dubbla främre krockkuddar, framsätet sidokrockkuddar , sidokrockkuddar, seat bältessträckare, övervakning av däcktryck, låsningsfria raster, och en särskild stabilitetsfond kontrollmonitor. Dessa säkerhetsfunktioner är tillgängliga på alla modeller av Chrysler Sebring cabriolet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104879.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.