Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Yamaha Rhino 700 FI Tips

Yamaha Rhino 700 FL är en stor ATV med en stark motor, Ultramatic transmission, två dörrar och en fyrhjulig oberoende fjädring. Den 4x4 kör som en traditionell ATV och kräver underhåll liknar de flesta andra ATV. Som av mars 2011, en 2011 modell kostar runt $ 11.499 och finns i rött eller grönt. Hastighet

För snabbast rida, kör i stora, öppna ytor med deprimerad gaspedalen och bromsarna inaktiva. Yamaha ställa Rhino 700 motorn har en maximal hastighet av ungefär 40 mph. Detta skulle visa sig tillräcklig för vanlig ridning. Men om du kör i vidderna och vill flytta så snabbt som möjligt, kanske 40 km /h vara tillräckligt snabb. Eftermarknad alternativ kan hjälpa dig att uppgradera din maxhastighet på cirka 50 eller 60 mph.
Rhino 700 dörrar

Rhino 700 har två dörrar, en på passagerarsidan och annat på förarsidan. Med hjälp av dessa dörrar kommer att skydda dina fötter och förhindra att smuts och vatten tränger in i ATV. Vissa Rhino 700 modeller skickas utan dörrar, beroende på återförsäljare och fabrik. För att få gratis dörrar, kontakta din lokala Yamaha-återförsäljare.
Driving Tips

Placera båda händerna på ratten, speciellt om du kör med en hastighet på över 20 mph. Om möjligt, ta tag i ratten så att tummarna riktade uppåt. Alltid svänga till höger, speciellt om du kör på en väg som är bred eller konstruerade för en två-vägs ride. Kör på lägsta möjliga hastighet, speciellt om du är obekant med terrängen. Om du kör i dunkla eller mörka förhållanden, förvandla dina strålkastare på. Som med att köra en bil, inte förvandla dina strålkastare på i dimma.
Passagerare Tips
p Om du är en passagerare i Rhino, kommunicera med din chaufför. Låt föraren vet om du märker konstiga förhållanden eller känner sig osäkra. Håll i skenorna på sidan av Yamaha Rhino under resa över stenig terräng eller under annan grov körning.
Underhåll Tips

Håll din Yamaha Rhino 700 i spetsen -toppform med rutinmässigt underhåll. Byt olja och rengör luftfiltret regelbundet. Luftfiltret är ett skum filter som ska tvättas i varmt tvålvatten och sedan täckt med filterolja innan det sätts tillbaka i ATV. De dammiga din ridning villkor, desto oftare måste du rengöra filtret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103272.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.