Hur hitta High & Low på en A /C Kompressor

Din luftkonditioneringssystem består av ett antal olika delar, inklusive radiator, ackumulatorn, förångaren och ett antal slangar att förmedla alla vätskor där de behöver vara. Men kärnan i ditt luftkonditioneringssystem är luftkonditioneringen kompressor. Utan denna kompressor, skulle systemet inte nödvändigt tryck och värme den behöver för att köra. Denna kompressor har två portar - ett inlopp och ett utlopp. En är för lågt tryck, den andra för höga. Instruktioner
1

Hitta din A /C kompressor. Det är en som består av en remskiva, en spole och ett nav, som alla är cylindriska. Remskivan är ansluten till framsidan av din motor, och en linje från kondensorn ansluts direkt in i kompressorn. Kondensorn är en kvadratisk panel som ser ut nästan som en andra radiator. Om du har en manual med en bild på din motor, kommer A /C kompressor listas bland komponenterna.
2

Lokalisera de två portarna på A /C kompressor. Man kommer att anslutas till kondensorn på framsidan av din motor, och den andra kommer att anslutas till ackumulatorn, monterat en liten cylinder vid sidan av din motor.
3

Identifiera större av de två portarna. Inloppsporten är den största hamn, och det är där kylmediet är tänkt att dras in i A /C från kondensorn. Den mindre porten är utloppet, där kylarvätska skickas ut. Den lågtrycksport är inloppet, är det höga trycket i utloppet. Det är mycket viktigt att dessa två är ansluten korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132046.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.