Hur man ersätta en förlorad Saab Key

Saab gör ett antal fordon. Att förlora din nyckel till en av dessa bilar är ett allvarligt och kostsamt problem eftersom du måste arbeta med en återförsäljare som säljer nya Saab-bilar. Men när du hittar en återförsäljare, kan du enkelt ersätta en förlorad Saab nyckel. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av nyckel måste bytas ut, som startnycklar och nycklar dörr skapas på olika sätt. Du kommer också vill uppmärksamma en ålder av din bil. Äldre bilar behöver endast en nyckel snitt i samma form som originalet, medan nycklar för nyare bilar har ett mikrochip som måste programmeras.
2

Gör en lista över alla Saab och General Motors återförsäljare i ditt område och kontakta var och en direkt. Ha märke och modell av din bil händig och låt dem veta att du förlorat en nyckel och behöver en ersättare. Också specificera exakt vilken typ av viktiga behov ersätta.
3

Beställ din ersättare nyckel från återförsäljaren. Återförsäljaren kan kräva att du tar ditt fordon i butiken eller att en av deras anställda kommer till ditt hem. Handlaren behöver ett bevis på att du äger bilen, t ex rubrik, vilket hindrar dem från att göra en nyckel för någon som försöker att stjäla en bil.
4

Se till att nyckeln fungerar i din bil. Återförsäljaravtalet kommer farkosten en ny nyckel och programmera den att fungera för din Saab, men du måste fortfarande se till att det fungerar, helst innan du lämnar partiet. Om nyckeln inte fungerar, kommer dealern att behöva programmera igen.
5

Ring en bil låssmed om du letar efter ett billigare sätt att ersätta din nyckel. Dessa låssmeder kan göra nycklar som fungerar för dörrar och tändningar, men de ofta inte kan göra ersättning nycklar om de innehåller ett mikrochip.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125198.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.