Hur man tar bort ett tak FLD Mid Sun Visor

Solskydd finns på framsidan av förar-och passagerarsidan av bilar. De hjälper till att skydda passagerarna från solen. Dessa visir vika ner att blockera solen och täcka den övre delen av vindrutan. Visir blir slitna och skadade från konstant användning och det blir nödvändigt att byta ut dem. Det första steget att ersätta ett solskydd är att ta bort det. FLD mitten tak solskydd finns på lastbilar. Ta bort en FLD mitten tak solskyddet liknar avlägsna någon annan typ av visiret. Saker du behöver
Hylsnyckel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta visiret som kommer att behöva tas bort. Det finns visir på både förar-och passagerarsidan av lastbilen. Hitta alla bultarna som håller visiret på plats.
2

Ta bort bultarna på varje ände av visiret med en hylsnyckel. Vrid skruvarna moturs och skruva tre skruvar i varje ände. Ställ dem åt sidan för framtida användning.
3

Leta skruvarna på visiret och lossa dem med en platt skruvmejsel. Ta bort alla skruvar tillsammans med muttrar och brickor som håller dem på plats. Lossa skruvarna som ligger i mitten av visiret och håller samman dem.
4

Dra ner på visiret för att ta bort den ur fästena den var ansluten till. Avlägsna skruvarna från respektive fäste med en hylsnyckel. Ställ dem åt sidan och dra bort fästena från innertaket på bilen. Inspektera området för att kontrollera att allt har tagits bort, och det finns inga skador på innertaket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131169.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.