Kan jag kontrollera Transmission Fluid på tomgång på en 1995 Accord LX 2.2 ?

I 1994 års modell började den femte generationen för medelstora Honda Accord . Detta markerade eliminering av gammal hård proffsiga Accord och införandet av en rundare kropp . Honda monterad automatisk överföring av denna generation av avtalen med " Grade Logic , " ett elektroniskt styrsystem . Detta system förhindrade överföringen från att flytta fram och tillbaka flera gånger , men det gick upp eller ner en backe . Vid kontroll av transmissionsolja i 1995 års Accord , är det viktigt att veta om att kontrollera det på tomgång eller inte . Kontrollera Transmission Fluid


Starta motorn och låt den nå arbetstemperatur - ungefär halvvägs upp på temperaturmätaren . Stäng av motorn , dra ut oljestickan transmissionsolja ut och torka av den med en trasa . Sätt tillbaka mätstickan och dra upp den igen . Se till att vätskenivån ligger inom det streckade området på botten av pinnen .
Påfyllning av Fluid

Dra överföring oljestickan ut . Sätt en tratt i hålet överföring oljestickan går in . Häll Dexron II överföring vätska genom tratten . Regelbundet kontrollera vätskenivån tills den når rätt nivå .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131903.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.