Hur man byter batteri i en PT Cruiser Fob

Den nyckelbricka för din PT Cruiser styr låssystem med hjälp av en trådlös sändare. Du kan låsa eller låsa upp dörren utan att använda de viktigaste tändningsnyckeln och du kan också kvitta ett larm genom att trycka på "Panik"-knappen på nyckelbrickan. Fjärrkontrollen drivs av ett litet batteri som så småningom kommer att försvinna. Spara pengar genom att köpa rätt typ av batteri och byta ut det gamla batteriet på din nyckelbricka. Saker du behöver
Dime
Replacement Lithium batteri
Visa fler instruktioner
1

Ta en dime eller liten platt skruvmejsel och sätt in det i åsen på sidan av nyckelbrickan. Åsen är på den plana delen nära "Panic"-knappen.
2

Twist myntet eller skruvmejsel tills de två sidorna av höljet pop isär.
3 < p> Ta myntet batteriet och titta på framsidan av det för batterityp numret. Modeller före 2005 används CR2016 batterier, 2006 modeller och därefter bytt till CR2032 batterier. Skriv ner detta antal.
4

titt på nätet på en nyckelbricka ersättare webbplats eller annars ringa din Chrysler återförsäljare för information om hur du köper ett nytt batteri. Eller besöka järnhandeln som bär litiumbatterier mynt. Leta efter modellnumret du skrev ned i steg 3.
5

Sätt i det nya back litiumbatteriet i fjärrkontrollen och knäppa ärendet tillbaka tillsammans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128316.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.