Hur man stämmer en 1406 Edelbrock

American-grundade Edelbrock delar tillverkare grundades 1938 av Vic Edelbrock. Specialiserade inom fordons-och motorcykel avgassystem och förgasare /insprutning, tillgodoser bolaget till casual hobbyister och extrema bilister likadana. Vid byte fabriken förgasare på din motor, är det viktigt att rätt storlek är installerad för att säkerställa korrekt bränsle och luftblandningen i motorns insugningsrör. Eftersom en förgasarmotorer är så daterad design, har din motor sett nog ganska långt liv redan. Tuning denna eftermarknaden delen är viktig för att hålla motorn på högsta prestanda och bränsleeffektivitet. Saker du behöver
platt skruvmejsel
linneduk
Vakuummätare
Varvräknare mätare
Visa fler instruktioner
1

Starta bilens motor och låta den gå i ungefär 10 minuter. Ta del av motorns varvtal, eftersom det borde vara en ganska stabil funktion. Om du upplever någon brist i bränsleförbrukning eller långsammare acceleration än tidigare, är chansen att den nyinstallerade förgasaren inte är korrekt inställd på motorns detaljerna.
2

Öppna huven på din bil för att komma åt motorn . Ta ett par latexhandskar innan du inspekterar någon av delarna, eftersom motorn är troligen fortfarande mycket varmt körs. Ta bort luftfiltret bostaden innan du fortsätter på förgasarens anpassning.
3

Kontrollera inställningarna på skruvarna förgasaren blandningen och se till att de är specifika för din motor setup. Rätt bränsle och luftblandningen är viktigt att hålla din motor utför upp till sin fulla potential.
4

Anslut varvräknare spårvidd till den negativa sidan av tändspolen. Medan bilen går på tomgång, kommer varvräknare spårvidd ger en sann avläsning varv motorn producerar per minut. Din bil kommer att ha en varvräknare i instrumentpanelen, men detta under-the-hood behandlingen kommer att spara tid och energi när de utför tidskänsliga underhåll.
5

Anslut vakuummätaren till vakuumslangar som leder till insugningsröret hos motorn. Denna enhet kommer att noggrant mäta hur mycket tryck att förgasaren distribuerar till motorns insugningsrör.
6

Justera skruvarna så att blandningen är den mest mager att det möjligen kan vara. Denna typ av inställning motsvarar en stor uppbyggnad av undertryck före accelerator pump av motorn aktiveras. Övervaka varvtal på motorn och justera skruvarna så att motorn går på tomgång runt 900 rpm.
7

Tryck in på motorns gaspedalen tills motorn revolutioner maximera på första växeln. Om undertrycket ändras under denna procedur, är en justering av skruvarna förgasarens blandning som behövs för att balansera. Justera dessa skruvar därefter tills trycket utjämnas.
8

demontera vakuum och varvräknare mätare från sina respektive anslutningar. Fäst luftenheten intagshuset tillbaka på toppen av motorns insugningsrör och anslut den negativa porten på bilens batteri för att slutföra detta underhåll.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131414.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.