Så för att avsluta akrylmålning på bilar

Bilar ta en hel del övergrepp, vare sig från små stenar dinging färgen eller uppbyggnad av föroreningar från snö och regn som stänk över kroppen. Denna typ av behandling kan lätt förstöra en vacker färg jobb, så det är viktigt att avsluta din färg ordentligt när först tillämpas och på regelbunden basis. Om ha en akrylfärg jobb på din bil, kan du avsluta det med vackra resultat. Saker du behöver
Rengöringstrasor
akryl polish
fuktig handduk
Kratsning trasa
Visa fler instruktioner
1

Vik en av dukarna i ett litet torg så att du enkelt kan hantera det och tillämpa en sträng av akryl polish hela ena sidan.
2

Gnid polska till ett litet område av färg på länge vänster till höger slag följt av korta främre att backa stroke. Fortsätt arbeta färgen tills polish på duken används upp.
3

Ansök mer polish till en ren sida av trasan eller till en ny och fungerar på samma område i samma stroke mönster tills lacket är torrt. Den andra duken ska vara fria från färg och ser betydligt renare än den första.
4

Polera samma område med en ny duk för varje applikation tills duken kommer upp ren och fri från färg. Arbeta hela bilen på samma sätt tills inga fläckar återstår opolerade.
5

Torka av hela bilen med en fuktig handduk för att transportera bort överflödigt polish. Polera bilen torr med en polering trasa för att avlägsna eventuella ränder eller linjer i ytbehandlingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129850.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.