Hur man gör Front Bolster för en Kundvagnen

Seat bolster hjälpa till att hålla en person från att glida runt på sätet på en bil eller vagn. Ofta finns i sportbilar, kan dessa göras för en mängd olika vagnar. Placeras under den ursprungliga klädsel, gör det en person som sittplats säkert i stolen. Snarare än att köpa ett bolster, är det enklare och billigare att göra dem hemma. Saker du behöver
Hylsnyckel
1 uppsättning sockets
Tänger
Sprättare
Saxar
Foam
Silvertejp
Visa fler instruktioner

1

bort sätet där bolster skall bifogas. Lossa skruvarna som förbinder sitsen till golvet i bilen med en hylsnyckel.
2

Ta bort eventuella givare eller ledningar på sätet att ansluta den till krockkuddar sensorer eller elektronisk utrustning. Titta på hur dessa anslutningar är gjorda innan du tar bort dem, så att de lätt kan installeras senare.
3

Vänd stolen upp och ner. Lossa metallklämmorna som håller klädseln till resten av sätesramen med en tång. Rip sömmen på klädseln med en sprättare. Lossa sömmen mer så att skummet inuti sätet är utsatt.
4

Mät och skär extra sätet skummet till önskad storlek. Dynor vara kan så små eller så stora som behövs. Se dock, att passageraren kan sitta bekvämt. Upprepa stegen för att göra en andra bolster.
5

bort klädseln så att hela sittdynan är utsatt. Placera ett bolster på varje sida av skummet. Fäst dem till den ursprungliga skum sits med silvertejp.
6

Dra klädseln över sätet och bolster. Dra den tätt mot skummet bolster. Sätt tillbaka klädseln på sätet med hjälp av clips.
7

Vänd stolen och placera den tillbaka i vagnen. Bifoga några kablar eller sensorer som togs bort, och dra åt skruvarna som håller fast sätet i golvet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131272.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.