Så ändrar Drum Pads

Drum bromsbelägg är också känt att vissa som bromsbackar. Kontrollera bilens drum pads åtminstone varje två till tre år, och byt ut dem efter behov. Drum Pad priserna börjar på runt $ 40 per pad. Ändra drum pads på din bil är inte en svår uppgift om du har en rudimentär kunskap om bilverkstäder, om du är osäker på dina kunskaper, kontakta en professionell - en korrekt installerad bromssystem är avgörande för bilens hälsa och för din säkerhet . Saker du behöver
Hammer
Needle-nosed tång
platt skruvmejsel
Tire skiftnyckel
drum pads
Visa fler instruktioner
1

Placera bilen på ett säkert sätt på en domkraft. Se till att den är ordentligt stöds innan du börjar.
2

bort hjulen för de områden där du behöver ändra drum pads, med ett däck skiftnyckel för att ta bort skruvarna som håller hjulen på axeln . Addera 3

Leta bromsarna och ta bort locket damm fett från trumman genom att bända loss den med en platt skruvmejsel och hammare.
4

Ta bort saxsprint som håller den kvarhållande muttern, användning av ett par nål nosed tång för att böja ändarna av stiftet tillbaka till inriktning så att den kan tas bort. Lossa och avlägsna den kvarhållande muttern, med hjälp av en skiftnyckel.
5

bort några skruvar eller bultar som håller trumman till hubben. Försiktigt vicka trumman tills den börjar lossna. Det yttre lagret bör släppa först, följt av själva trumman.
6

Placera den nya trumman pad på plats och bifoga alla skruvar som måste fästas på navet. Sätt tillbaka kvarhållande muttern, dra och placera sprinten igen för att låsa allt på plats.
7

Placera locket damm fett tillbaka på och knacka försiktigt med en hammare tills det sitter ordentligt på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125949.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.