Hur man installerar HID lampor på en Sentra

Nissan Sentra har varit i produktion under cirka tre decennier, och under den tiden många förändringar och förbättringar har gjorts. Men det betyder inte att du inte kan göra något mixtrande av dina egna. Om du vill uppgradera din strålkastare från vanliga glödlampor till höggradig HID lampor, det finns kit som gör detta en enkel och givande gör-det-själv-projekt. Medan jobbet kan variera något beroende på vilken årsmodell Sentra du äger, kommer de grundläggande stegen är desamma. Saker du behöver
HID kit
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Sentra på plan mark och dra åt parkeringsbromsen. Stäng av motorn och låt den svalna i 10 minuter innan du arbetar.
2

Pop huven och fäst den i öppet läge. Lokalisera baksidan av strålkastare montering. Du kan behöva ta bort ett dammskydd som kan säkras med ett par skruvar eller vissa plast flikar. Ta det och ställ det åt sidan.
3

Koppla ledningsnätet som levererar ström till strålkastare församling. För att göra detta helt enkelt pressa basen av kontakten och dra ut den.
4

Skruva uttaget till vänster och ta bort den från enheten. Dra ut glödlampan ur och kassera den.
5

Fäst HID ballast ur satsen till den bakre delen av Nissan Sentra s pannlampan. Satsen levereras med industriell styrka dubbelhäftande tejp gjord för detta ändamål.
6

Installera HID lampa i sockeln och sedan byta ut uttaget i pannlampan. Vrid den till höger för att låsa den på plats.
7

Anslut den elektriska anslutningsledningen till ballasten och anslut sedan ballast i strålkastaren med anslutningskabeln som medföljer satsen. Ballasten fungerar nu som kontakten mellan Sentra och strålkastare själv. Sätt tillbaka serviceluckan och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129957.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.