Hur du ändrar Brake Lights

Det är mot de flesta statliga lagar för dig att köra med bromsljus som inte fungerar. När du märker en bromsljus inte fungerar bör du ändra det så fort som möjligt. Instruktioner
1

Öppna bakluckan på bilen och skruva tre eller fyra svarta mössor som håller i ljuset. Du kan skruva loss locken med handen. Få dem alla bort.
2

Be någon trampa på bromsen. Räkna ut vilken som är bromsljuset. Det kommer att vara den ljusaste rött ljus. Stäng av motorn för att skära av den elektriska kraften.
3

Ta bort back-ljus montering genom att ta ut skruvarna ur sina hål och kopplar ur några elektriska anslutningar som kan hålla aggregatet . Se till att uppställningsplatsen är hela vägen från bilen, och du kan hålla den i dina händer.
4

Skjut bakstycket på lampan du tar till vänster en gång och dra ut den. Vara fast med att ta bort glödlampan, det sannolikt är det säkert
5

Ta ut glödlampan ur den plasthållare du bort.. Vissa aktieägare har plastclips du trycker på för att ta bort ljuset. Med andra, behöver du bara dra på lampan. Dra på botten av lampan så att du inte krossa den och skada dig själv. När lampan är ur hållaren, läsa siffrorna på botten. Till exempel, om du har en "1447" glödlampa, men du vill ersätta den med en "1447" glödlampa.
6

Sätt in den nya lampan i hållaren, sätta tillbaka hållaren i lätt montering och klicka på den en gång till vänster. Dra på den för att se till att den sitter ordentligt. Montera skruvarna från baksidan ljuset tillbaka i hålen, skruva på den svarta täcker baksidan och stänga bagageluckan.
7

Be någon trampa på bromsen igen för att se till att de arbetar. Om inte, kontrollera anslutningarna och försök igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124536.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.