Automotive Diesel Fuel System Rengöring

Diesel är en effektiv , energitäta bränslen som ger bättre bränsleekonomi än bensin . Diesel bränslesystem , dock är mer tekniskt avancerade än bensin -system och därför är dyrare att reparera . Regelbunden rengöring och underhåll kan lösa många av de problem som är förknippade med dieselbränsle system . Bränslefilter

Ett igensatt bränslefilter kommer successivt begränsa flödet av bränsle till en bil förgasare eller spridare bränsle tills inget bränsle kan flöda . Du kan inte rengöra bränslefilter , så du måste ta bort och ersätta dem . Häll aldrig på bränsle från det gamla filtret i det nya.
Bränsleinjektorer

Bränslespridare kan bli så belagda i svart , koksade rest vid sina tips som de kan inget längre spraya en jämn , rund dimma av bränsle . Du kan rengöra spridare genom att ta bort dem från motorn och skrubba med en liten borste , till exempel en tandborste , och lösningsmedlet renare .
Vatten

Vatten är tätare och därmed tyngre, än dieselbränsle , så det sjunker till botten av en diesel bränslesystemet. Du kan ta bort vatten från bränslesystemet genom att dränera bort det genom en botten dränering eller speciella ventiler , känd som petcocks , i botten av bränsletanken och kapslar bränsle .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130874.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.