Min 2000 Honda Accord startar inte

Honda Accord är en medelstor sedan som har producerats av den japanska biltillverkaren sedan 1974. I 2000 års version, tillgänglig som en fyradörrars sedan eller två-dörrars Coupe, kommer med antingen en V6 eller V4 motor. Om din 2000 Accord är att ha problem med att starta, ta några enkla steg för att felsöka innan några reparationer eller ta den till en mekaniker. Instruktioner
1

Vrid hjulen i den främre positionen. Låsta rattar kan förhindra nyckeln från att vrida på tändningen. Däck vände hela vägen till vänster eller höger kan ge samma resultat genom att orsaka tryck att bygga upp inom rattstången.
2

Förvandla din nyckel till "On" läge men starta inte bil. Titta på instrumentpanelen för att se om din bil är uppmärksamma dig på eventuella problem som brist på olja eller låg bränslenivå. Slå på innerbelysningen eller vindrutetorkare, om de inte fungerar, har batteriet tappat sin laddning eller är död. Snabbstarta bilen med startkablar och ge tid för batteriet att ladda. Om batteriet är flera år gammal, kan det behöva bytas.
3

Vrid nyckeln för att starta bilen. Lyssna på det buller som det gör. Om det gör ett klickande ljud, kan det tyda på ett problem med startmotorn eller batteriet. Om batteriet har kunnat uteslutas, då en dålig starter är den mest sannolika boven i dramat, och du kommer att behöva ersätta den.
4

Kontrollera ovanliga ljud eller beteenden. Om Accord startar för en stund, lyssna och känna för att knacka eller tvära. Om det är ryck, kanske låg bränsle vara problemet. Knackar kan indikera att något är fel inom själva motorn. Detta kräver en mer professionell diagnos.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127782.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.