Hur tar jag bort en bilstereo från en 2005 Toyota Solara

De 2005 Toyota Solara delar mycket av sin inredning med de mest populära Toyota i USA:? Camry. Båda fordonen är utrustade med en mängd stereoanläggning val för ägare, inklusive enkel-och multipel-växlare CD samt DVD navigering enheter. Solara ägare kan finna det nödvändigt att ta bort deras bilens stereo för att reparera eller ersätta den med en eftermarknad stereo däck. Du kan betala för en professionell stereo borttagande eller du kan göra det själv på under 30 minuter. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
7/16-inch uttaget och kör
Visa fler instruktioner
1

Pull huven frigöringsspaken placerad under instrumentbrädan på förarsidan av Solara. Öppna huven och lossa bulten på den negativa batterikabeln klämma med en 10-mm skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Placera kåpa borttagningsverktyg mellan huvud instrumentbrädan och den mindre panelen som omger stereon och styr klimatet. Bänd mindre panelen från instrumentbrädan.
3

Ta bort de fyra bolt skruvarna i hörnen av fabriken stereo med en 7/16-inch uttag och kör.

4

Skjut CD-spelaren från instrumentbrädesmontage dockan och koppla stereo ledningar ansluten till uttagen på CD-spelarens baksida.
5

Dra ur antennkabeln från FM-antennuttaget på det nedre vänstra hörnet av CD-spelarens baksida försäljningsställen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126971.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.